Om Oss

Vi som driver hemsidan www.rika.nu

Vårat mål är att dela med oss av det vi har lärt oss. Men vi skulle verkligen uppskatta om ni delar meder av det ni kan. Så lägg några minuter i vårat forum och skriva in just ditt förslag på att spara pengar.

www.rika.nu en platform för er som vill spara pengar.

Web platsen www.rika.nu skapades av Susanne Eriksson början på 2022. Målet är att lära ut hur du kan spara pengar. Hemsidan ska vara en gajd för dig som vill spara pengar, men den bygger på att du som besöker på hemsidan ska ge oss tips. Det kommer bli lite som att ge och ta, det kan bli ditt tips som hjälper många personer att spara pengar.

Redaktör för www.rika.nu

Susanne Eriksson, har en bakgrund som egen företagare och har drivit några stycken under årens lopp, har två företag igång nu. Men det stora intresse har varit privat ekonomi och drömmen om en förbättrad ekonomi eller rent av drömmen om ekonomisk frihet, något som jag delvis har uppnått.  Så kan jag, kan alla. Börja idag med något litet, det blir mycket på ett år.  Mitt motto är tacksamhet och enkelhet.

Sen har vi vår moderator för www.rika.nu

Michael Eriksson har en barkund som egen företagare, är ekonom och försäljare. Han är den som håller ordning på allt ting och ser till att saker blir gjorda. Vi kommer söka efter fler moderatorer, som kan hålla ordning på våran hemsida www.rika.nu .

 

Sen har vi vår Admin för www.rika.nu

Per Eriksson egen företagare, driver www.mellanslaget.se IT företag. Per Eriksson har gjort hemsidan och han hjälper till med all IT frågor. Strävar efter att få passiva inkomst källor, pengarna ska jobba medan man sover.

 

 

U-landsbistånd är pengar som man tar från de fattiga människorna i de rika länderna och ger till de rika människorna i de fattiga länderna.

– Per Eriksson

När jag var ung trodde jag att pengar var det viktigaste i livet, nu när jag är äldre vet jag att det är så.

– Per Eriksson

Tänk på att många små summer blir en stor.

Om du vill bli rik, får du inte välja bort dom små summorna för är det många så kommer det bli en stor. Många tycker att en krona hit eller dit är inte några pengar, men det kommer vi visa dig att de små summorna kan göra dig rik. Så att börja med att spara in på de små summorna, så kommer det bli början på din väg mot att bli rik.

På vägen till att du ska blir rik.du kommer sparain på tid, pengar och stress.

Börja med att skriva upp alla dina utgifter i en  kassabok i en månad, och då ska du skriva upp alla utgifter. Så om du köper et tuggummi för en krona så skriver du upp det. Så du ska alltid ha med dig din kassabok, för det är svårt att komma håg vad du köpt på en dag. Så kassa boken kommer bli din bästa vän, du kommer tänka till en extra gång innan du köper något. För mig vart kassa boken en riktigt bra sak för jag sparade in en massa pengar, för man tänker till en  gång, en andra gång och en tredje gång innan man köper något.

Har du någon fråga

Har du något du undrar över, då kan du ställa en fråga här nedan.

Telefone

+46(0) 73 888 8x xx

Email

sussie@rika.nu

Sociala nätverk